Monoblok Soğutma Cihazı Nedir ?

Ana sayfa > Dökümanlar > Monoblok Soğutma Cihazı Nedir ?

Monoblok Soğutma Cihazı Nedir ? 


Monoblok soğutma cihazları +5°C/-5°C ve -18°C/-25°C çalışma aralığına sahiptirler. Soğuk Odaların Soğutma cihazlarından daha iyi verim alması için üretilmiş evaporatör ve soğutma sistemi bir bütün olan sistemdir.

Montajları için sadece kullanılacakları depolara asılmaları ve elektrik bağlantılarının yapılması yeterlidir. Açık havada rahatlıkla çalışabilirler.

Özellikle küçük tipte soğuk odalar için geliştirilen paket tip split soğutma cihazları kullanıma hazır durumda teslim edilir. Mükemmel tasarımları sayesinde kolaylıkla monte edilebilir. Kapalı alanlarda ve ortam ısısının +40°C’den fazla olduğu yerlerde kullanılmaları çok önerilmez. Mükemmel performansı ile yiyeceklerin en iyi sıcaklık ve nem koşullarında depolanmasını sağlarlar.

Monoblok Soğutma Cihazları Genel Özellikleri

Cihazlar +35°C, +45°C ve +50°C dış hava şartlarında çalışabilen geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Çalışma esnasında düşük ses çıkarırlar. Kullanılacakları depolara üzerlerinde bulunan askıları sayesinde rahatlıkla asılarak montajları yapılır. Kullanılacağı deponun özelliğine göre tavan tipi yatık evaporatör kullanılarak üretilmiş tipleri de mevcuttur. Monoblok soğutma cihazları otomatik fan kontrol sistemine sahiptir.